To fantastisk oppslukende ting

Av og til er det slik at jeg oppdager ting og blir helt satt ut av hvor bra det er. Det er en liten stund siden sist det skjedde nå, men nå har jeg plutselig fått to ting rett i fleisen som får hodet mitt til å snurre.

Det første er Owen Pallett, for herregud, Owen Pallett er bra. Noe jeg anbefaler alle å gjøre er å gå på Super Budget-hylla på Platekompaniet. Den er full av CD-er folk ikke kjøper, og herregud, folk prioriterer av og til grundig feil. Z og jeg gjør det av og til, og vi plukker ut alle CD-er med fin innpakning eller morsom tittel og terroriserer folk bak disken på platekompaniet med å kreve å høre på alle sammen. Owen Palletts "Heartland" var en slik CD, og fy flate?

 Ok så jeg vet at jeg delte denne sangen i forrige innlegg men liveversjonen er bare fantastisk og herregud herregud herregud?

I kveld har jeg sittet med begynnende halsbetennelse i mammas sofa, nesten druknet i den enorme tekoppen jeg fikk av Zs mor, og sett og sett og sett og sett, til tider med ukledelig åpen munn. Jeg liker det så godt at det gjør litt vondt.

Og han er dreven på fiolin også, right? Dessuten er han den aller første jeg har sett som spiller fiolin og synger samtidig - det er vanskelig, folkens!

 

Den andre fantastisk oppslukende tingen er en av bøkene jeg kjøpte for et norligavekort jeg fikk av greie slektninger til attenårsdagen min. Persepolis er skrevet og tegnet av Marjane Satrapi, og selv om den har bodd i veska mi i dag, kan vi like fullt si at det er jeg som har bodd i den. Jeg tror ikke noen handlingsreferat eller beskrivelser er gode nok. Bare... les den, ok? Og se tegnefilmen. Den er fin, den òg.

2 kommentarer

Maren Elisabeth

10.jul.2011 kl.22:50

Persepolis er bra greier.

Anna

14.jul.2011 kl.12:39

EA spiller og synger samtidig når hun covrer Bohemian Rhapsody ihvertfall da :)

Skriv en ny kommentar

hits